forex trading logo

Életképek

Szavazás

Milyen témát olvasnál szívesen hírlevelünkben?
 
Néhány szó magunkról

Lehet hogy együtt fogunk tölteni egy hetet összezárva a Föld valamelyik pontján vitorlázva. Gondoltuk hasznos ha bemutatkozunk, nehogy rosszul süljön el a dolog.

Persze ha csak a túrák kondíciói érdekelnek, ki is lehet hagyni ezt a részt... 

 

 

 Először mi is megírtuk az átlagos chartercégek weboldalain olvasható bemutatkozó sorokat. Imígyen:

Kedves érdeklődő, társaságunk hajóbérlések közvetítésével, vitorlástúrák szervezésével és bérkapitányok közvetítésével foglalkozik. Célunk ügyfeleink igényeinek minél magasabb fokon megfelelni... stb.

Elkészültünk a bemutatkozással, olvasgattuk, hümmögtünk, végül egyikünk vette a bátorságot és kimondta hangosan: Ez nem rólunk szól. 

Ezután átültünk a tárgyalóból a teraszra, (írhatnám, hogy meglazítottuk a nyakkendőinket, de mi olyat soha nem hordunk), bontottunk néhány sört.

Szal, mi tényleg csináljuk a fentebb már említett tevékenységeket évek óta, de inkább ahhoz tudnám hasonlítani mikor néhány jóhaver maszek taxisofőr összeáll és céget csinál.

A mi neveink, elérhetőségeink is terjedtek már sajtpapirokon és telefon névjegyzékekben, és mikor elhangzott a kérdés valahol, hogy Tudsz egy jó szkippert? rendre érkeztek hozzánk a megkeresések. Ha több kormányos kellett, akkor meg mi hivogattuk egymást, hogy Ráérsz január közepén Karibon vinni egy hajót? Rájöttünk, hogy mindezt csinálhatnánk szervezettebben is, valszeg több lesz a jövedelem is, hisz mindnyájunknál feleség(ek), gyerek(ek), kutyák...

A beutazott mérföldek alatt összegyűlt tudást, tapasztalatot, a hajózás szeretetét, a különböző emberekkel, társaságokkal eltöltött hetek okosságait toltuk össze, egy jól müködő nagy egésszé, megspékelve az adószámmal, bankszámlával és járulékok befizetésével, hogy a NAV is boldog legyen.

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: web ftp reseller web hosting packages Valid XHTML and CSS.

vitorlas